Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Sara - 18 januari 2010 23:02

Idag har vi haft några timmars miljö/social/passivitetsträning hemma hos min vän med sina två itlienska vinthundstikar + salukitiken som är deras daghund.


Det gick fint mellan alla fyra flickorna, även om italienarna var lite skeptiska till en början. Det slutade dock med lite lekinviter och nyfikna nosningar från deras sida. Salukitiken älskade Elda från första stund, och försökte bjuda upp till lek, men Elda visste inte riktigt hur hon skulle leka med denna smala,långbenta sak! haha


Sedan skulle vi arbeta lite, och Elda fick sig lite passivitetsträning med störning.
Hemma är hon väldigt lugn och har lätt att slappna av. Det krävs inte många minuter för att övertala henne att sova en stund.
Här var det dock stor skillnad och Elda ville inte alls ta det lugnt. Pip, gnäll och protester i massor innan hon tillslut gav upp och somnade.


Är nöjd med dagen dock, hon är så fin min prinsessa  


Här kommer en liten bonusvideo på Milo. Timingen på klicken är lika urusla här dock, det är riktigt svårt att filma och klicka med vänsterhanden samtidigt som man har godis i den. Nåja, detta beteende har Milo kunnat länge.


Av Sara - 18 januari 2010 00:54

Nu har jag försökt filma Milo när han stänger skåpluckorna i köket. Timingen är dock urusel, det är alldeles för mycket att hålla reda på med att filma, klicka, godis, öppna luckor, haha, nåja...huvudsaken är att Milo hänger med!

(Elda gnäller i bakgrunden, hon vill så gärna vara med! Milo jobbar, men man ser att han fortf är lite illa till mods av hennes gnällande)


Presentation

Kategorier

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Tränar du aktivt med din hund?
 Ja, i tävlingslydnad
 Ja, i Agility
 Ja, i Weight Pulling
 Ja, i bruks
 Ja, i flera av ovanstående
 Ja, i annat än ovanstående
 Ja, i allmänlydnad/vardagslydnad
 Ja, bara vardaglig aktivering och skoj
 Nej, min hund lever enbart som sällskap

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna ett tassavtryck


Ovido - Quiz & Flashcards