Alla inlägg den 7 april 2009

Av Sara - 7 april 2009 19:46

Det har varit ganska dött på träningsfronten ett par dagar nu. Fullt upp har det varit med jobbet, plus att jag precis har börjat träna på gym. Kände att det var dags nu...men det är ganska svårt att få tiden att räcka till allting. Samtidigt som man ska jobba, se till att hundarna inte är ensamma för länge, så ska man också hinna med en timmes träning + att man inte får glömma av att hundarna också behöver aktivering.

Det är tufft, fast än sålänge har jag lyckats få det att gå ihop ganska bra. Men som sagt, vissa dagar orkar man bara inte med träningen med Milo, eller rättare sagt, man hinner inte med, så då får hundarna klara sig med långis i skogen. Fast de verkar inte ledsna för det, utan ganska nöjda :)




Här har vi också Milo och gammelgubben Leo tillsammans - ett udda par, verkligen! haha:



Förövrigt är Leo faktiskt nybadad nu, inte så skitig och rufsig som på bilden ;) Mamma roade sig med att bada och föna honom i lördags kväll, och oj vad fin han är nu!

Tack mamma för att du lägger ner så mycket tid och kärlek på Leos pälsvård nu när jag varken hinner eller orkar med det själv speciellt mycket! Det är guld värt!!


Jag och Milo har dock fortsatt med specielsöket ett par gånger, och det fortsätter frammåt.

Har precis mailat stället jag gick specialsökskursen på och tänker försöka anmäla mig redan nu till kantarellsöket i höst.


Utöver det funderar vi på att anmäla oss till rallylydnad, som vi kan syssla med nu under sommaren innan hösten kommer. Det verkar så himla kul, och det är något jag verkligen vill testa på. Så kanske blir det en rallylydnadskurs nu snart, om dagarna passar!



Presentation

Kategorier

Fråga mig

12 besvarade frågor

Omröstning

Tränar du aktivt med din hund?
 Ja, i tävlingslydnad
 Ja, i Agility
 Ja, i Weight Pulling
 Ja, i bruks
 Ja, i flera av ovanstående
 Ja, i annat än ovanstående
 Ja, i allmänlydnad/vardagslydnad
 Ja, bara vardaglig aktivering och skoj
 Nej, min hund lever enbart som sällskap

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lämna ett tassavtryck


Ovido - Quiz & Flashcards